10 shenjat që ju dy keni lindur për të qenë së bashku
10 shenjat që ju dy keni lindur për të qenë së bashku 14.02.2018 | 00:00
Dashuria është dashuria dhe është një nga ndjenjat më të fuqishme në botë. Kjo na bën të shkojmë milje shtesë për personin që duam, dhe sjell një kënaqësi që na bazon në atë që ka më shumë rëndësi. Kjo ndjenjë e thellë është diçka që na lidh me njëri-tjetrin në mënyra se si asgjë tjetër nuk mund.
 
Pasi të jeni në dashuri, shqetësimet janë të detyruara të vijnë së bashku. A jeni dy njerëz që duhet të jeni? A do të mbijetojë kjo marrëdhënie gjatë testit të kohës? A sjell kjo më shumë probleme sesa ajo që ia vlen? Pyetjet kurrë nuk duket se ndalojnë, dhe me të drejtë kështu.
 
Nëse ju pyesin për këto gjëra, le të vënë mendjen tuaj në lehtësi. Nëse dëshironi të dini nëse ju dhe partneri juaj duhet të jeni së bashku, nëse dashuria juaj do të mbijetojë, shikoni shenjat e mëposhtme në marrëdhënien tuaj:
 
1. Ju dhe partneri juaj ndjeheni të sigurt ndërsa ndani sekretet me njëri-tjetrin
Ju dhe partneri juaj ndjeheni të sigurt ndërsa ndani sekretet me njëri-tjetrin. Kjo është për shkak të lidhjes së besimit që keni krijuar mes jush të dyve. Ju të dy besoni njëri-tjetrin më shumë se çdokush në botë dhe kjo është një themel i fortë për një marrëdhënie të gjatë dhe të shëndetshme.
 
2. Dashuria juaj do të mbijetojë nëse të dy nuk dëshironi të ndryshoni njëri-tjetrin
Ka dashuri dhe respekt reciprok për personalitetin e njëri-tjetrit. Të dy e doni njëri-tjetrin për atë që jeni dhe jo për atë që mund të bëheni. Edhe nëse ekzistojnë disa aspekte të sjelljes që ju të dy nuk mund të pëlqeni në njëri-tjetrin, ju ende e doni njëri-tjetrin në vend që të stimuloni vazhdimisht ta ndryshoni atë.
 
3. Dashuria juaj do të mbijetojë nëse ju të dy ndjeheni mirë duke qenë vetja juaj natyral rreth njëri-tjetrit
Nuk ka asnjë pretendim kur të dy jeni rreth njëri-tjetrit. Ju e njihni njëri-tjetrin brenda dhe kështu nuk ndjeni nevojën për t’u ruajtur hapur. Ju mund të jeni vetë dhe të jeni të sigurt se partneri juaj ju pranon dhe ju pëlqen ashtu siç jeni.
 
4. Dashuria juaj do të mbijetojë nëse edhe heshtjet tuaja janë kuptimplote
Fjala e vazhdueshme nuk është e nevojshme për të dyja. Ju jeni po aq të lumtur dhe në paqe së bashku edhe pa thënë një fjalë të vetme. Gëzimi i kompanisë së njëri-tjetrit në heshtje është po aq e kënaqshme sa një zemër për të folur në zemër.
 
5. Dashuria juaj do të mbijetojë nëse nuk ka xhelozi të miqve të njëri-tjetrit të gjinisë së kundërt
Besimi që të dy keni, qëndron i gjatë në çdo situatë. Nuk ka xhelozi kur partneri juaj dëshiron të rri me shokët e tyre të seksit të kundërt. Të dy ju me gatishmëri i jepni njëri-tjetrit një hapësirë ​​të shëndetshme për rritje.
 
6. Dashuria juaj duhet të jetë nëse ju jepni hapësirë ​​të mjaftueshme njëri-tjetrit
Një marrëdhënie e shëndetshme ushqehet vetëm kur secilit individ i jepet hapësirë ​​për t’u rritur. Dashuria juaj do të qëndrojë në provën e kohës nëse askush prej jush nuk është posedues për sa i përket kontrollit.
 
7. Dashuria juaj do të mbijetojë nëse familjet tuaja i njohin mirë të dy
Prezantimet janë bërë dhe ju ndiheni të pranuar nga familja e partnerit tuaj. Kjo është një arritje e rëndësishme, pasi prezantimi i familjes në ekuacion forcon faktin se të dy jeni serioz për njëri-tjetrin.
 
8. Dashuria juaj do të mbijetojë në qoftë se mosmarrëveshjet shprehen dhe kuptohen mes jush
Ekziston respekt i ndërsjellë për mendimet e njëri-tjetrit edhe nëse nuk mund të pajtoheni me të. Mosmarrëveshjet janë të natyrshme dhe ju e trajtoni atë në mënyrë, dhe ju nuk keni frikë të shprehni atë pasi e dini se partneri juaj do të kuptojë edhe pikëpamjen tuaj.
 
9. Dashuria juaj do të mbijetojë nëse ju të dy mund të parashikoni një të ardhme së bashku
Planet tuaja për të ardhmen tuaj natyrisht përfshijnë partnerin tuaj në to tani. Kjo ka ndodhur si përparim i natyrshëm në marrëdhënien tuaj. Ju të dy nuk mund të imagjinoni një të ardhme pa njëri-tjetrin.
 
10. Dashuria juaj do të mbijetojë në qoftë se asnjë luftë apo mospajtim nuk ka qenë ndonjëherë në gjendje t’ju heqë
Argumentet dhe mosmarrëveshjet janë pjesë përbërëse e çdo marrëdhënieje. Të dy ju nuk e keni lejuar atë të mbizotërojë dashurinë tuaj dhe ta lejojë atë të përzënë një pykë mes jush. Ju keni mënyrën tuaj të trajtimit me të me një kuptim që e zgjidh çështjen pa ndonjë hidhërim.
 
Këto janë vetëm disa nga gjërat që qëndrojnë si tregues për një marrëdhënie të lumtur dhe të gjatë. Ju mund të shikoni për indikacione që janë personalisht të rëndësishme për ju dhe për të shënuar marrëdhënien tuaj si të fortë dhe me vlerë përpjekje. Në fund të fundit, dashuria nuk është një ide e vetme, është një bashkim i disa të vegjëlve të ndryshëm. /Lajmi.net/
Biskota me çokollatë dhe avokado – Ëmbëlsira e shëndetshme Avokado mund të jetë një zëvendësues i shkëlqyeshëm i vajit ose i gjalpit, për ta bërë këtë mjafton
Recetë: Brokoli me gjizë e hudhra, shumë e shëndetshme Kjo është një recetë e thjeshtë, shumë fantastike dhe e pasur në vlera ushqyese. Përgatitet me
Maska që tërheqë fytyrën më mirë se botoksi Nuk keni nevojë të humbni shumë para për t’u dukur më të rinj!
Smoothie nga limoni dhe jogurti për dobësim dhe metabolizëm të shpejtë Nëse dëshironi të hiqni shpejt dhe shëndetshëm kilogramët nga kofshët dhe stomaku, atëherë ky
Palëpeta gjermane: Brumi më i shijshëm, por më i mira është që mund të jetë i njelmët dhe i ëmbël! Jemi të sigurt që do të kënaqeni në gatimin interesant dhe në shijen e parezistueshme të palëpetave